Login
 
menu

Agent

 

United Telecom is voortdurend bezig met het uitbreiden van haar verkoopskanalen. Wij stellen u als agent in staat om, op zelfstandige basis, onze nieuwste diensten voor te stellen en te verkopen aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

De implementatie van een dealership kan snel , eenvoudig en zonder investering gebeuren. Als agent ontvangt u een vooraf gedefiniëerde commissie (per product), gebaseerd op de door u geleverde prestaties..

Branded Reseller

 

Als Branded Reseller geeft United Telecom u de toestemming om, op zelfstandige basis, haar producten en diensten te verkopen onder uw eigen merknaam, rekening houdend met de productbeperkingen, bewarende maatregelen en alle andere beperkingen die worden opgelegd door United Telecom.

Deze vorm van verkoop vergt enige investering en kan snel en eenvoudig gebeuren. U regelt zelf uw prospecties op eigen initiatief en volgens uw eigen tijdsschema en ontvangt een vooraf gedefiniëerde commissie (per product) gebaseerd op de door u geleverde prestaties.

MVNO/MVNE* (Light / Full)

 

Als gevestigde MVNE met meer dan 10 jaar ervaring, levert United Telecom de benodigde diensten en adviseren wij u bij de opstart van uw eigen Mobiele Virtuele Netwerk Diensten. Samen bepalen we de beste oplossingen voor uw MVNO en definiëren we de de positionering van uw merk. Wij bieden u een persoonlijke en transparante aanpak met een sterke focus op kwaliteit en innovatie.

In de afgelopen jaren bewees United Telecom verschillende succesvolle MVNO’s te kunnen lanceren, zoals Ello Mobile, Carrefour Mobile en Jim Mobile. Hiervoor maken we gebruik van de software van Artillium die door operatoren als Belgacom, Base en T-Mobile worden gebruikt voor hun virtuele operatoren. http://www.artilium.com/arta/customers/

*The acronym MVNO stands for Mobile Virtual Network Operator.
An MVNE (Mobile Virtual Network Enabler) is a company that is able to activate MVNO’s.

Vul uw gegevens in

 
 
 
 
 
 
 
 

Ik wens meer info over: